Нова заквашувальна культура «Темп» для виробництва сирів швейцарської групи
Вантажиться...
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено дані про технологічні особливості використання закваски «Темп» при виробництві сирів швейцарської групи. Information is resulted about technological features in application of ferment «Rate» at the production of cheeses of swiss group.
Опис
Ключові слова
мікрофлора, microflora, закваска, ferment, якість, quality, сири швейцарської групи, cheeses of swiss group, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Кігель, Н. Ф. Нова заквашувальна культура «Темп» для виробництва сирів швейцарської групи / Н. Ф. Кігель, Н. М. Шульга, О. В. Боднарчук // М’ясо і молоко. – 2005. – № 1. – С. 12.