Нова заквашувальна культура «Темп» для виробництва сирів швейцарської групи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено дані про технологічні особливості використання закваски «Темп» при виробництві сирів швейцарської групи. Information is resulted about technological features in application of ferment «Rate» at the production of cheeses of swiss group.

Опис

Ключові слова

мікрофлора, microflora, закваска, ferment, якість, quality, сири швейцарської групи, cheeses of swiss group, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Кігель, Н. Ф. Нова заквашувальна культура «Темп» для виробництва сирів швейцарської групи / Н. Ф. Кігель, Н. М. Шульга, О. В. Боднарчук // М’ясо і молоко. – 2005. – № 1. – С. 12.

Зібрання