Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19768
Title: Утилізація вуглеводів під час виробництва сиру з використанням бакконцентрату «Темп»
Authors: Боднарчук, Оксана Василівна
Шульга, Наталія Михайлівна
Кігель, Наталя Федорівна
Keywords: мікроорганізми
microorganisms
утилізація
utilization
лактоза
lactose
бродіння
fermentation
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2005
Citation: Боднарчук, О. В. Утилізація вуглеводів під час виробництва сиру з використанням бакконцентрату «Темп» / О. В. Бондарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : матеріали ІХ міжнар. наук.-техн. конф. – К. : НУХТ, 2005. – 168 с.
Abstract: Наведено результати дослідження нарощування мікроорганізмів закваски при виробництві твердих сичужних сирів та утилізації лактози. The results of research of increase of microorganisms of ferment at the production of hard runnet cheeses and utilization of lactose are resulted.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19768
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
utilizacija_vuglevodiv.pdf45.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.