Кінематика перехідних процесів в лініях пакування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Ефективність використання транспортно-технологічних систем харчових виробництв визначається логістикою їхньої побудови й організацією взаємодії у проявах механічних, теплових, термодинамічних процесів. The efficiency of transport and technological systems of food production determined their construction logistics and the organization of cooperation in forms of mechanical, thermal, thermodynamic processes.

Опис

Ключові слова

кінематика, лінія пакування, виробництво, kinematics, line packaging, production, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Чагайда, А. О. Кінематика перехідних процесів в лініях пакування / А. О. Чагайда, К. В. Васильківський // Новітні технології пакування : матеріали доповідей ХI Науково-практичної конференції молодих вчених. – К. : НУХТ, 2015 - С. 61-63.