Кінематика перехідних процесів в лініях пакування
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Ефективність використання транспортно-технологічних систем харчових виробництв визначається логістикою їхньої побудови й організацією взаємодії у проявах механічних, теплових, термодинамічних процесів.
The efficiency of transport and technological systems of food production determined their construction logistics and the organization of cooperation in forms of mechanical, thermal, thermodynamic processes.
Опис
Ключові слова
кінематика, лінія пакування, виробництво, kinematics, line packaging, production, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Чагайда, А. О. Кінематика перехідних процесів в лініях пакування / А. О. Чагайда, К. В. Васильківський // Новітні технології пакування : матеріали доповідей ХI Науково-практичної конференції молодих вчених. – К. : НУХТ, 2015 - С. 61-63.