Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 91967)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бісквітний напівфабрикат містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор білий кристалічний, яєчний білок, яєчний жовток. Додатково містить порошок з кабачків. Biscuit semifinished contains wheat flour, sugar, white, crystalline, egg white, egg yolk. Additionally, the powder contains zucchini.

Опис

Ключові слова

порошок із кабачків, бісквітний напівфабрикат, powder with zucchini, sponge cake mix, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент 91967 UA, МПК А21D 13/00 (2006.01) Бісквітний напівфабрикат / Арсеньєва Л. Ю., Нєміріч О. В., Філіпенко В. В., Бончак І. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201401375 ; заявл. 12.02.2014 ; опубл. 25.07.2014, Бюл. № 14, 2014 р.

Зібрання