The modern technologies оf dairy products’production

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

milk, reservoir method, manufacturing technologies, yogurt, молоко, резервуарний метод, технології виробництва, йогурт, технологии производства, резервуарный метод, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Liva, O. Genetically modified cotton / O. Liva, M. Strizhnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства в XXI столітті : матеріали 81-ї міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів : тези доповідей, 24 квітня 2015. – К. : НУХТ, 2015. - Ч. 4. - С. 315-316.