The modern technologies оf dairy products’production
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
milk, reservoir method, manufacturing technologies, yogurt, молоко, резервуарний метод, технології виробництва, йогурт, технологии производства, резервуарный метод, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Liva, O. Genetically modified cotton / O. Liva, M. Strizhnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства в XXI столітті : матеріали 81-ї міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів : тези доповідей, 24 квітня 2015. – К. : НУХТ, 2015. - Ч. 4. - С. 315-316.