Role of replacement of wheat flour with rice flour in special purpose fondant

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

gluten-free food, special diet, cereals, fondant desserts, special purpose products, їжа без клейковини, спеціальна дієта, злакові культури, фондантні десерти, продукти спеціального призначення, кафедра іноземних мов професійного спрямування, еда без клейковины, специальная диета, злачные культуры, фондантные десерты, продукты специального назначения, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Dudkina, O. Role of replacement of wheat flour with rice flour in special purpose fondant / O. Dudkina, A. Gavrysh, E. Smirnova // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – С. 290.