Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21792
Title: | Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння |
Authors: | Шутюк, Віталій Володимирович Штим, Катерина Андріївна Швецова, Інга Володимирівна |
Keywords: | сушіння мікроструктура картопля яблука сушка микроструктура картофель яблоки drying microstructure potatoes apples кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Шутюк, В. В. Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння / В. В. Шутюк, К. А. Штим, І. В. Швецова // Актуальні наукові досягнення – 2015 : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Прага, 2015. – С. 75-77. |
Abstract: | В роботі розглядається зміна і формування типової мікроструктури продукту під час сушіння. Зроблено аналіз впливу зміни мікроструктури на морфологію, поверхневі властивості й якість продукту. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21792 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
15 06 26 Shutyuk Praha.pdf | 865.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.