Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21792
Title: Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння
Authors: Шутюк, Віталій Володимирович
Штим, Катерина Андріївна
Швецова, Інга Володимирівна
Keywords: сушіння
мікроструктура
картопля
яблука
сушка
микроструктура
картофель
яблоки
drying
microstructure
potatoes
apples
кафедра технології консервування
Issue Date: 2015
Citation: Шутюк, В. В. Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння / В. В. Шутюк, К. А. Штим, І. В. Швецова // Актуальні наукові досягнення – 2015 : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Прага, 2015. – С. 75-77.
Abstract: В роботі розглядається зміна і формування типової мікроструктури продукту під час сушіння. Зроблено аналіз впливу зміни мікроструктури на морфологію, поверхневі властивості й якість продукту.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21792
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15 06 26 Shutyuk Praha.pdf865.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.