Аналіз харчової та біологічної цінності кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льону
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Виробництво кондитерських виробів - одна з найбільш розвинутих галузей харчової промисловості України. Проте виробів дієтичного, лікувально- профілактичного призначення серед них небагато.
Confectionery - one of the most developed sectors of the food industry in Ukraine. However, dietary products, healthcare destination among them a little.
Опис
Ключові слова
біологічна цінність, кекси, льон, biological value, muffins, linen, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Вінк, А. В. Аналіз харчової та біологічної цінності кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льону / А. В. Вінк, Н. О. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 123-124.