Рослинні олії, як перспективне джерело жиророзчинних вітамінів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Рослинні олії являються унікальним колодязем здоров’я, вони стимулюють обмінні процеси, використовуються для лікування серцево-судинних захворювань, хвороб центральної та периферійної нервової системи, ожиріння, анемії, алергічних проявів, саме тому їх ведення в продукт в якості функціонального інгредієнта доцільно в фізіологічно значимих кількостях, які підвищать біологічну цінність продукту і не призведуть до погіршення органолептичних та фізико-хімічних його характеристик. Vegetable oils are unique pit health, they stimulate metabolic processes, used to treat cardiovascular diseases, diseases of the central and peripheral nervous system, obesity, anemia, allergic reactions, which is why their conduct in the product as a functional ingredient useful in physiologically significant amounts that will enhance the biological value of the product and will not lead to a deterioration in the organoleptic and physico-chemical characteristics of it.

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, confectionery products, жиророзчинні вітаміни, fat-soluble vitamins, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Кобець, О. С. Рослинні олії, як перспективне джерело жиророзчинних вітамінів / О. С. Кобець, В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 149–150.