Перспективи створення функціональних харчових композицій
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У матеріалі подана характеристика харчових добавок. Наведені переваги їх використання у складі комплексних систем. Вказані основні властивості білкових препаратів та суміші гідроколоїдів.
The article presents characteristics of food additives. Shown advantages of their use in complex systems. Shown basic properties of protein preparations and mixtures of hydrocolloids.
Опис
Ключові слова
харчові добавки, білкові препарати рослинного і тваринного походження, гідроколоїди, food additives, plant and animal origin protein, hydrocolloids, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Фурсік, О. П. Перспективи створення функціональних харчових композицій» / О. П. Фурсік, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 278.