Перспективи створення функціональних харчових композицій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У матеріалі подана характеристика харчових добавок. Наведені переваги їх використання у складі комплексних систем. Вказані основні властивості білкових препаратів та суміші гідроколоїдів. The article presents characteristics of food additives. Shown advantages of their use in complex systems. Shown basic properties of protein preparations and mixtures of hydrocolloids.

Опис

Ключові слова

харчові добавки, білкові препарати рослинного і тваринного походження, гідроколоїди, food additives, plant and animal origin protein, hydrocolloids, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Фурсік, О. П. Перспективи створення функціональних харчових композицій» / О. П. Фурсік, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 278.