Використання лактози нового покоління для гідролізу лактози сухої молочної сироватки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Роботами науковців доведено, що завдяки ферментативному гідролізу лактози можна нівелювати її негативний вплив на реологічні та мікробіологічні процеси в тісті та якість готових виробів. Research activities have proven that through enzymatic hydrolysis of lactose can neutralize its negative impact on the rheological and microbiological processes in the dough and the quality of finished products.

Опис

Ключові слова

лактоза, гідроліз, сироватка, hydrolyzed, whey, lactose, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Бортнічук, О. В. Використання лактози нового покоління для гідролізу лактози сухої молочної сироватки / О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 133-135.