Використання лактози нового покоління для гідролізу лактози сухої молочної сироватки
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Роботами науковців доведено, що завдяки ферментативному гідролізу лактози можна нівелювати її негативний вплив на реологічні та мікробіологічні процеси в тісті та якість готових виробів.
Research activities have proven that through enzymatic hydrolysis of lactose can neutralize its negative impact on the rheological and microbiological processes in the dough and the quality of finished products.
Опис
Ключові слова
лактоза, гідроліз, сироватка, hydrolyzed, whey, lactose, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Бортнічук, О. В. Використання лактози нового покоління для гідролізу лактози сухої молочної сироватки / О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 133-135.