Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22510
Назва: Ukrainian food journal. Vol. 2. Issue 4
Автори: National University of Food Technologies
Ключові слова: харчові науки
техніка
хімія
економіка
управління
экономика
управление
пищевые науки
техника
химия
chemistry
management
food science
machinery
economy
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Ukrainian food journal = Український харчовий журнал : internatinal scientific journal. Vol. 2. Issue 4 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2013. - 651 p.
Короткий огляд (реферат): Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результатів досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління. International scientific periodical to publish the results of research experts in the field of food science, engineering and technology, chemistry, economics and management.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22510
Розташовується у зібраннях:Ukrainian Food Journal

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ufj2-4.pdf4.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.