Використання альтернативної системи щадного кип’ятіння, як способу скорочення витрат теплової енергії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Питання раціонального використання тепло-енергоресурсів постає наразі актуальним для підприємств пивоварної промисловості. Все більше приділяється увага на можливість скорочення енергоємного обладнання, перехід на системи та технології з мінімальним використанням енергії на одиницю продукції. The issue of rational use of heat energy there is now urgent for the enterprises of the brewing industry. More and more attention is paid to the possibility of reducing energy-intensive equipment, switching to systems and technologies with minimal energy use per unit of output.

Опис

Ключові слова

витрати енергії, альтернативні системи, кип’ятіння, boiling, energy consumption, alternative systems, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Мерзляк, Д. В. Використання альтернативної системи щадного кип’ятіння, як способу скорочення витрат теплової енергії / Д. В. Мерзляк, Л. В. Марцинкевич, С. А. Удодов // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 30-31.