Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 62386 )

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис до патенту на корисну модель. Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату. Description to useful model patent.Production process of dried semi-finished meat.

Опис

Ключові слова

сушіння, drying, сушений м'ясний напівфабрикат, dried semi-finished meat, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент 62386 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01) Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату / Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Максименко Г. Є. та ін. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u201101592 ; заявл. 11.02.2011 ; опубл. 25.08.2011, Бюл. № 16, 2011 р.

Зібрання