Визначення показників якості харчових продуктів неруйнівними методами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчові продукти, ЯМР, показни якості, quality, food products, NMR

Бібліографічний опис

Гуцало, І. В. Визначення показників якості харчових продуктів неруйнівними методами / І. В. Гуцало, В. В. Манк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 111-113.