Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2300
Название: Визначення оптимального технологічного режиму процесу екстрагування сахарози з бурякової стружки при переробленні буряків погіршеної якості
Авторы: Гусятинська, Наталія Альфредівна
Тетеріна, Світлана Миколаївна
Ліпєц, Антон Адамович
Мірошник, Володимир Олександрович
Ключевые слова: основний сульфат алюмінію
живильна вода
оптимізація
цукроза
екстрагування
бурякова стружка
бурякоцукрове виробництво
basic sulfate of aluminium
feedwater
optimization
saccharose
extracting
sugar-beet shaving
sugar-beet production
кафедра біотехнології і мікробіології
Дата публикации: 2006
Библиографическое описание: Гусятинська, Н. А. Визначення оптимального технологічного режиму процесу екстрагування сахарози з бурякової стружки при переробленні буряків погіршеної якості / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, А. А. Ліпєц, В. О. Мірошник // Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету. Серія : Технічні науки. – Вінниця, 2006. – С. 41-44.
Краткий осмотр (реферат): На підставі математичної обробки результатів експериментальних досліджень встановлена емпірична залежність ефекту очищення соку, приросту редукувальних речовин, ефекту видалення високомолекулярних сполук в процесі екстрагування від температури та рН живильної води, що використовується для вилучення сахарози з бурякової стружки. It was show the empiric dependence of effect of cleaning of juice, the increase of invert substances, the effect of moving away of high molecular connections in the process of extracting from a temperature and рН of feed-water is set on the basis of mathematical treatment of results of experimental researches.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2300
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4643.pdf233.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.