Human resoursce management at food industry enterprises
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The role of human resource management is to plan, develop, and administer policies and programmes designed to make expeditious use of an organisation’s human resources.
Опис
Ключові слова
human resoursce, food industry, людський ресурс, харчова промисловість
Бібліографічний опис
Kvitko, M. V. Human resoursce management at food industry enterprises / M. V. Kvitko / Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених і студентів, 13–14 листопада 2014 р. — К.: НУХТ, 2014. — С. 340-341.