Human resoursce management at food industry enterprises

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The role of human resource management is to plan, develop, and administer policies and programmes designed to make expeditious use of an organisation’s human resources.

Опис

Ключові слова

human resoursce, food industry, людський ресурс, харчова промисловість

Бібліографічний опис

Kvitko, M. V. Human resoursce management at food industry enterprises / M. V. Kvitko / Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених і студентів, 13–14 листопада 2014 р. — К.: НУХТ, 2014. — С. 340-341.