Впровадження міжнародних стандартів - шлях до вирішення проблеми якості та безпеки продуктів харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, безпека продуктів харчування, міжнародні стандарти, якість продуктів харчування, international standards, food safety, food quality

Бібліографічний опис

Зінченко, Н. Ю. Впровадження міжнародних стандартів - шлях до вирішення проблеми якості та безпеки продуктів харчування / Н. Ю. Зінченко, Н. В. Сімурова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 345-347.