Genetically modified food: evaluating risks and benefits
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
genetically modified food, genetically modified organisms, recombinant DNA, генетично модифікована їжа, генетично модифіковані організми, рекомбінантна ДНК, кафедра іноземних мов професійного спрямування, генетически модифицированная еда, генетически модифицированные организмы, рекомбинантная ДНК
Бібліографічний опис
Finko, A. Genetically modified food: evaluating risks and benefits / A. Finko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 183.