Genetically modified food: evaluating risks and benefits

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

genetically modified food, genetically modified organisms, recombinant DNA, генетично модифікована їжа, генетично модифіковані організми, рекомбінантна ДНК, кафедра іноземних мов професійного спрямування, генетически модифицированная еда, генетически модифицированные организмы, рекомбинантная ДНК

Бібліографічний опис

Finko, A. Genetically modified food: evaluating risks and benefits / A. Finko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 183.