Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23792
Title: Certificaton of organic production
Authors: Togachynska, Olga
Kotynskyy, Andriy
Strizhnova, Marianna
Ryzhykovа, Maria
Keywords: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
сертифікація
органічна продукція
екологічне оцінювання
certification
organic production
environmental assessment
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2016
Citation: Certificaton of organic production / O. Tohachynska, A. Kotynsky, M. Stryzhnova, M. Ryzhykovа // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016) : Book of Abstracts, 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 314.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23792
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TEZY_FOOD_CONFERENCE.PDF69.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.