Аналіз харчової та біологічної цінностей сніданків студентів НУХТ та шляхи їх покращення
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Харчова поведінка людини є невід'ємною складовою її способу життя і представляє собою сукупність поведінкових дій людини, спрямованих на вибір харчових продуктів, умов та режимів прийому їжі для задоволення фізіологічних, психологічних та соціально-економічних потреб.
Nutritional human behavior is an integral part of lifestyle and behavior is a combination of human actions aimed at selection of food, conditions and modes of meals to meet the physiological, psychological and socio-economic needs.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, харчова цінність, сніданки студентів НУХТ, біологічна цінність, nutritional value, students breakfasts NUFT, biological value
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Аналіз харчової та біологічної цінностей сніданків студентів НУХТ та шляхи їх покращення / Н. О. Стеценко, З. Ю. Прут // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 14-16.