Вплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертах
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
На сьогоднішній день існує безліч методів, що допомагають аналізувати властивості різних пінних структур, проте кожен із них описує певну властивість піни, іноді зовсім не торкаючись супровідних характеристик.
Today, there are many methods to help analyze the properties of various foam structures, but each of them describes a property of foam, sometimes not touching accompanying characteristics.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, цукрозамінники, пінна структура, змінні десерти, sugar substitutes, foam structure, variables desserts
Бібліографічний опис
Бендас, Я. Ю. Вплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертах / Я. Ю. Бендас, В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 99-101.