Комплексна оцінка якості карамельних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Карамельні кондитерські вироби користуються великим попитом, який постійно зростає, тому що має приємний смак і аромат, багато видів досить стійкі під час зберігання. В даний час в економіці спостерігається тенденція, при якій такий показник як якість відіграє одну з ведучих ролей в управлінні виробництвом продукції і її наступним рухом. Caramel confectionery products are in high demand, which is growing because it has a pleasant taste and aroma, many species are quite stable during storage. Currently, the economic trend in which an indicator as quality plays a leading role in the management of production and its subsequent movement.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, карамельні вироби, комплексна оцінка, якість карамельних виробів, caramel products, comprehensive assessment, caramel quality products

Бібліографічний опис

Богданович, Л. О. Комплексна оцінка якості карамельних виробів / Л. О. Богданович, Т. М. Артюх // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 95.