Hydrocolloids in the formation of a stable emulsion system

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

gum-arabic, aromatic emulsion, hydrocolloid, stabilizer, starch, гуміарабік, ароматична емульсія, гідроколлоїд, стабілізатор, крохмаль, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Lugovska, O. Hydrocolloids in the formation of a stable emulsion system / Oksana Lugovska, Vasyl Sydor // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016) : book of abstracts. — 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. – Р. 28