Technological aspects of fortification of blended vegetable oils

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The advantages of using vegetable oils to replenish PUFA fat-soluble vitamins to cure is that vegetable oil is a traditional food product and does not create any complications and adverse reactions in the body and is much cheaper than cure. Переваги використання рослинних олій для поповнення PUFA жиророзчинних вітамінів перед ліками полягає в тому, що рослинна олія є традиційним харчовим продуктом і не створює будь-яких ускладнень і побічних реакцій в організмі і значно дешевше, ніж ліки.

Опис

Ключові слова

saturated acids, vegetable oils, omega-6, selection, насичені кислоти, рослинні олії, омега-6, селекція, насыщенные кислоты, растительные масла, селекция, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Topchiy, O. Technological aspects of fortification of blended vegetable oils / O. Topchiy, E. Kotlyar // East European Scientific Journal. – Варшава, 2016. – №1 (5). – P. 40-46.

Зібрання