Use of herbal raw materials in flour confectionery products manufacturing as antioxidants and enhancers of nutritional value

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, herbal raw materials, flour, antioxidant, nutritional value, diet product, фітосировина, борошно, антиоксидант, поживна цінність, дієтичний продукт, фитосырье, мука, антиоксидант, пищевая ценность, диетический продукт

Бібліографічний опис

Use of herbal raw materials in flour confectionery products manufacturing as antioxidants and enhancers of nutritional value / O. Dzygar, A. Datsenko, V. Obolkina, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Ч. 4. – Київ : НУХТ, 2017. – P. 125.