Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25650
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНаціональний університет харчових технологій-
dc.date.accessioned2017-06-22T09:18:08Z-
dc.date.available2017-06-22T09:18:08Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationНаукові праці Національного університету харчових технологій. Т. 23, № 3 / Національний університет харчових технологій. - К. : НУХТ, 2017. - 252 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25650-
dc.description.abstractУ журналі публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості. Articles with the results of fundamental theoretical developments and applied research in the field of technical and economic sciences are published in this journal. The scripts of articles are reviewed beforehand by leading specialists of corresponding branch. The journal was designed for professors, tutors, scientists, post-graduates, students of higher education establishments and executives of the food industry.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectінформаційні технологіїuk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectекономікаuk_UA
dc.subjectсоціальний розвитокuk_UA
dc.subjectmicrobiologyuk_UA
dc.subjectautomationuk_UA
dc.subjectinformation technologiesuk_UA
dc.subjectenterprise eonomyuk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.subjectsocial developmentuk_UA
dc.subjectfood technologyuk_UA
dc.titleНаукові праці Національного університету харчових технологій Т. 23, № 3uk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці НУХТ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tom_23_№3.pdf7.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.