Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Патент на винахід № 110078)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Винахід належить способу виробництва млинчикового напівфабрикату, який передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The invention relates to the method for producing a pancake semi-finished product, which reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.

Опис

Ключові слова

млинчики, напівфабрикат, гідролізат, мідії, pancakes, semi-finished product, hydrolyzate, mussels, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 110078, МПК (2006.01) A21D 2/08, A21D 8/02, A21D 13/08. Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату / Дейниченко Л. Г., Пересічний М. І., Крамаренко Д. П., Дейниченко Г. В. ; заявник Харківський державний університет харчування та торгівлі. – № a201409632 ; заявл. 02.09.2014 ; опубл. 10.11.2015, Бюл. № 21.

Зібрання