Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25975
Title: | Дослідження різних технологій сушіння кореню селери |
Authors: | Мурашко, Катерина Сергіївна Шутюк, Віталій Володимирович |
Keywords: | сушіння попереднє оброблення корень селери drying pre-processing celery кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Мурашко, К. С. Дослідження процесу сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності: Матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково- практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. - С. 135-136. |
Abstract: | В роботі наведені результати попереднього оброблення різними способами кореня селери. Показано як пливає попереднє оброблення кореня селери на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing of different ways celery. Shown as a preliminary treatment of any living thing celery on dry product quality and duration of the drying process. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25975 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17 09 Murashko IFR.pdf | 507.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.