Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2607
Title: Вплив коагулянтів на мікробіологічні процеси у дифузійному апараті
Authors: Гусятинська, Наталія Альфредівна
Ліпєц, Антон Адамович
Гусятинський, Микола Володимирович
Тетеріна, Світлана Миколаївна
Keywords: основний сульфат алюмінію
живильна вода
цукроза
мікроорганізми
екстрагування
коагулянти
високомолекулярні сполуки
пектинові речовини
бурякоцукрове виробництво
basic aluminum sulphate
feedwater
sucrose
bacteria
extraction
coagulants
macromolecular compounds
pectin
sugar beet production
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2003
Citation: Гусятинська, Н. А. Вплив коагулянтів на мікробіологічні процеси у дифузійному апараті / Н. А. Гусятинська, А. А. Ліпєц, М. В. Гусятинський, С. М. Коровко (Тетеріна) // Цукор України. - 2003. - № 6. - С. 15-17.
Abstract: Досліджено вплив солей рекомендованих до використання при підготовці живильної води. The effect of salt recommended for use in the preparation of feed water.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2607
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6828.pdf312.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.