Спосіб виробництва альбумінних сирків з полісолодовим екстрактом (патент на корисну модель № 113274)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва сирків альбумінних з полісолодовим екстрактом включає одержання альбумінної основи, її охолодження, внесення смакових наповнювачів і цукру при постійному перемішуванні, вимішування, фасування та охолодження, причому додатково вноситься полісолодовий екстракт в кількості 8-12 %. The method for producing albumen syrups with a polylactic extract includes the production of an albumin base, its cooling, the introduction of flavoring fillers and sugar with constant stirring, mixing, packing and cooling, and additionally a polylactic extract is added in an amount of 8-12%.

Опис

Ключові слова

альбумінні сирки, полісолодовий екстракт, альбумінна основа, albumen curds, polysorbic extract, albuminous base, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 113274 UA, МПК А23С 23/00 (2016.01) Спосіб виробництва альбумінних сирків з полісолодовим екстрактом / Грек О. В., Онопрійчук О. О., Тимчук А. В., Верьовкіна Я. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 06542 ; заявл. 15.06.2016 ; опубл. 25.01.2017, Бюл. № 2, 2017 р.

Зібрання