М'ясний продукт функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В основу корисної моделі поставлена задачастворити м'ясний продукт, який забезпечував би підвищення біологічної і харчової цінності, збагачував продукти харчовими волокнами, покращував органолептичні, функціонально-технологічні та структурно-механічні властивості готового продукту. The basis of a useful model is the task to create a meat product that provided would increase the biological and nutritional value, enriched food with food fibers, improved the organoleptic, functional-technological and structural-mechanical properties of the finished product.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, печінка яловича, жир тваринний, олія соняшникова, beef liver, fat is animal, sunflower oil

Бібліографічний опис

Патент 119424 UA, МПК A23L 13/00 (2017.01) М'ясний продукт функціонального призначення / Гащук О.І., Москалюк О.Є., Чернюшок О.А., Пешук Л.В., Жадько М.І. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201703285 ; заявл. 06.04.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. №18, 2017 р.

Зібрання