Визначення впливу цукрів та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив сахарози та різних видів крохмальної патоки на якість карамельної маси. Вивчено вплив фруктози та глюкози на якість та терміни зберігання карамелі, шляхом дослідження сорбційно-десорбційних процесів під час зберігання карамелі. Встановлено доцільність використання низько оцукреної а карамельної патоки у виробництві карамелі. The influence of sucrose and various types of starch molasses on the quality of caramel mass is investigated. The influence of fructose and glucose on the quality and timing of caramel storage was studied by studying sorption-desorption processes during storage of caramel. The expediency of using low-sugared a caramel molasses in the production of caramel was established.

Опис

Ключові слова

карамель, патока, в’язкість, глюкоза, фруктоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, caramel, treacle, viscosity, glucose, fructose

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Визначення впливу цукрів та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси / А. М. Дорохович, Л. С. Мазур // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції, 25-30 вересня 2017 р., Одеса. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 26-27.