Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 119564)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить порошок топінамбура, пюре смородини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains, powder of topinambour (Jerusalem artichoke) puree of currant.

Опис

Ключові слова

яблучне пюре, apple puree, глюкозно-фруктозний сироп, glucose-fructose syrup, пюре смородини, puree of currant, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 119564 UA МПК A23L 21/10 (2016.01). Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Кравчук Н. М., Радько І. С. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2017 04084; заявл. 24.04.2017; опубл. 25.09.2017, Бюл. № 18, 2017 р.

Зібрання