Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27111
Title: Вивчення антиоксидантної здатності натуральних прянощ ів
Authors: Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Гончарова, Яна Володимирівна
Keywords: композиції прянощів
кисломолочні пасти
spice compositions
sour milk paste
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2016
Citation: Ющенко, Н. М. Вивчення антиоксидантної здатності натуральних прянощів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, Я. Гончарова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2016 р. : матеріали конференції. – К., 2016. – Ч. 1. – С. 329.
Abstract: Стабільність показників якості продуктів під час зберігання є однією із найбільш важливих характеристик як для споживачів, так і для виробників харчових продуктів. Для запобігання їх псуванню часто використовують синтетичні консервуючі речовини. Тому пошук джерел натуральних компонентів, здатних покращити здатність до зберігання харчових продуктів, є актуальною задачею на сьогоднішній день. Відомо, що прянощі характеризуються вираженою антиоксидантною здатністю, що дасть змогу додатково використовувати цю властивість для стабілізації показників якості молочних продуктів під час зберігання. Stability of food quality indicators during storage is one of the most important characteristics for consumers as well as for food manufacturers. To prevent their deterioration, synthetic preservatives are often used. Therefore, finding the sources of natural ingredients that can improve the ability to store food products is an urgent task to date. It is known that spices are characterized by the expressed antioxidant ability, which will enable additionally to use this property to stabilize the quality of dairy products during storage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27111
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Part 1(3).pdf910.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.