2018 : [20] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПКНаціональний університет харчових технологій
2018Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпекаНаціональний університет харчових технологій
2018Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті ЄвроінтеграціїНаціональний університет харчових технологій
2018Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженеріїНаціональний університет харчових технологій
2018Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузіНаціональний університет харчових технологій
2018Інноваційні технології у хлібопекарському виробництвіНаціональний університет харчових технологій
2018Біотехнологія: досвід, традиції та інноваціїНаціональний університет харчових технологій
2018Золотий каштанНаціональний університет харчових технологій
2018Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексамиНаціональний університет харчових технологій
2018Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансівНаціональний університет харчових технологій
2018Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатностіНаціональний університет харчових технологій
2018Перспективи розвитку цукрової промисловості УкраїниНаціональний університет харчових технологій
2018Інноваційні методи викладання іноземних мов у немовних вищих навчальних закладахНаціональний університет харчових технологій
2018Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовахНаціональний університет харчових технологій
2018Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для УкраїниНаціональний університет харчових технологій
2018Гуманітарна складова вищої освіти: досвід і проблемиНаціональний університет харчових технологій
2018Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школіНаціональний університет харчових технологій
2018Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовкиНаціональний університет харчових технологій
2018Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ століттіНаціональний університет харчових технологій
2018Новітні технології пакуванняНаціональний університет харчових технологій
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 20