Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27192
Title: Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних паст
Authors: Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Пасічний, Василь Миколайович
Миколів, Іван Михайлович
Keywords: композиції прянощів
кисломолочні пасти
spice compositions
sour milk paste
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних паст / У .Г. Кузьмик, Н. М. Ющенко, В. М. Пасічний, І. М. Миколів // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. – К. : НУХТ, 2017. – С. 114.
Abstract: Встановлено, композиції прянощів характеризуються достатньо високим вмістом фенольних сполук, зокрема з Р-вітамінною активністю та таніну, що дозволить підвищити ступінь забезпеченості. Established, compositions of spices are characterized Sufficiently high content of phenolic compounds, in particular with P-vitamin activity and tannin, which will increase the level of security.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27192
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
програма та тези-конференції МОН-24-2.pdf547.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.