Використання харчових добавок у виробництві маргарину
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто питання використання харчових добавок у виробництві маргарину.
The questions of use of food additives in the production of margarine are considered.
Опис
Ключові слова
маргарин, margarine, харчові добавки, food additives, консервант, preservative, антиоксидант, antioxidant, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Лисенко, Т. Використання харчових добавок у виробництві маргарину / Т. Лисенко, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 61.