Дослідження вмісту кофеїну та танінів у різних сортах чаю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

green tea, tannin, caffeine, зелений чай, танін, кофеїн, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Черемис, І. В. Дослідження вмісту кофеїну та танінів у різних сортах чаю / І. В. Черемис, Ю. О. Юшковська, Л. М. Мазур // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 448.