Дослідження структурної характеристики культивованих грибів зневоднених конвективно-терморадіаційним енергопідведенням

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Фізико-хімічні зміни, які відбуваються в процесі сушіння впливають на якість зневодненого продукту, але можуть бути відновлені обводненням. Такі властивості як колір, текстура, щільність, пористість і сорбційні характеристики зневоднених матеріалів залежать переважно від способу сушіння. Дані властивості характеризують якість зневодненої продукції, тому спосіб і умови сушіння мають, важливе значення.

Опис

Ключові слова

сушіння, культивовані гриби, зневоднення, конвективно-терморадіаційний метод, сушка, культивируемые грибы, обезвоживание, конвективно-терморадиационный метод, cultivated mushrooms, dehydration, convective thermo-radiation method, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дослідження структурної характеристики культивованих грибів зневоднених конвективно-терморадіаційним енергопідведенням / Р. В. Байдаєв, І. В. Дубковецький, Т. В.Бурлака та ін. // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : збірник тез доповідей IX Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 18-19 квітня 2016 р. — К. : НТУУ «КПІ», 2016. — С. 112-113.