Моделювання процесу сушіння культивованих грибів глива звичайна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Сушіння культивованих грибів є однією з найважливіших стадій технологічного процесу виробництва харчових концентратів. Від режиму сушіння грибів залежить харчова цінність і якісні показники готової продукції, що є результатом структурно-механічних, біологічних та фізико-хімічних перетворень речовин. Drying cultivated mushrooms is one of the most important stages of the technological process of producing food concentrates. From the mode of drying of fungi the nutritional value and qualitative indices of finished products, which are the result of structural-mechanical, biological and physico-chemical transformations of substances, depend.

Опис

Ключові слова

сушіння, культивовані гриби, глива звичайна, STATISTICA 10 RU, математична модель, drying, cultivated mushrooms, glow mushroom, mathematical model, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Бурлака, Т. В. Моделювання процесу сушіння культивованих грибів глива звичайна / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 2. - С. 171.