Склад морозива (патент на корисну модель № 129454)
Вантажиться...
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Склад морозива містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок та овочевий наповнювач (пасту з буряка та броколі).
The composition of the ice cream contains milk fat, dry fat-free milk and vegetable filler (beet and broccoli paste).
Опис
Ключові слова
морозиво, овочева паста, буряк, броколі, ice crem, vegetable paste, beet, broccoli, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 129454UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Сапіга В. Я. –u 2018 06015; заявл. 30.05.2018; опубл. 25.10.2018, Бюл. № 20, 2018 р.