Діагностика зовнішнього середовища функціонування підприємств хлібопекарної промисловості
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглянуто фактори впливу зовнішнього се¬редовища на діяльність підприємств хлібопекарної про¬мисловості. Наведено причини негативних тенденцій діяльності підприємств цієї галузі. Визначено найбільш руйнівні для ефективного функціонування хлібопекарсь¬ких підприємств ризики. The article discussed the factors of impact of external business environment on the enterprises of bakery industry. It is said about source of negative tendencies of business activities of enterprises in this industry. It is identified the most destructive risks for the effective functionality of the enterprises of bakery industry.
Опис
Ключові слова
підприємствахлібо-пекарної промисло-вості, ризики, зовнішнє та внутрішнє середовище підприємства, the enterprises of bakery industry, risks, external and internal environment of the enterprises
Бібліографічний опис
В'ялець О. В. Діагностика зовнішнього середовища функціонування підприємств хлібопекарної промисловості / О. В. В'ялець, Ю. В. Тищенко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 6. - С. 152-155. - Режим доступу: https://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2012_6_34