Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28828
Title: Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хліба
Authors: Медвідь, Ірина Миколаївна
Шидловська, Олена Броніславівна
Доценко, Віктор Федорович
Keywords: безглютеновий хліб
лецитин
фосфоліпіди
тісто
gluten free bread
lecithin
phospholipids
dough
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2018
Citation: Медвідь, І.М. Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хліба / І.М. Медвідь, О.Б. Шидловська, В.Ф. Доценко // Збірник матеріалів ХI Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді». – Одеса: 2018. - С. 66- 67.
Abstract: Встановлено доцільність застосування в технології безглютенового хліба лецитину природнього проходження для покращення його якісних показників. The expediency of using natural lecithin in technology of gluten-free bread for improvement of its qualitative indices.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28828
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf133.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.