Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хліба
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено доцільність застосування в технології безглютенового хліба лецитину природнього проходження для покращення його якісних показників.
The expediency of using
natural lecithin in technology of gluten-free bread for improvement of its qualitative indices.
Опис
Ключові слова
безглютеновий хліб, лецитин, фосфоліпіди, тісто, gluten free bread, lecithin, phospholipids, dough, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Медвідь, І.М. Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хліба / І.М. Медвідь, О.Б. Шидловська, В.Ф. Доценко // Збірник матеріалів ХI Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді». – Одеса: 2018. - С. 66- 67.