Спосіб виробництва сиру м'якого (Патент на корисну модель № 125024)
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено спосіб виробництва сиру м'якого, в якому в якості коагулянту використовується сік наземної частини ревеню. The method of production of soft cheese, in which the juice of the ground part of the rheum is used as coagulant, is given.
Опис
Ключові слова
сир м'який, soft cheese, ревень, rheum, коагуляція, coagulation, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 125024 UA, МПК А23С 19/076 (2006.01) Спосіб виробництва сиру м'якого / Грек О. В., Тимчук А. В., Чубенко Л. М., Овсієнко К. В., Михалевич А. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 2017 11974 ; заявл. 06.12.2017 ; опубл. 25.04.2018, Бюл. № 8, 2018 р.