Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 83917)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, меланж, солодку речовину, ароматизатор. В якості солодкої речовини використовується мальтитол при певному співвідношенні сировинних інгредієнтів. Sponge cake mix for diabetics comprising wheat flour, melange, sweetening, flavoring. Maltitol is used as a sweet substance at a certain ratio of raw ingredients.

Опис

Ключові слова

бісквіт, цукровий діабет, цукрозамінник, солодка речовина, мальтітол, sponge cake, diabetes, sugar replacers, sweet substance, maltitol, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 83917 UA, МПК51 (2013.10) A21D 13/00. Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет / В.В. Дорохович, А.Г. Абрамова; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201301748; заяв. 13.02.2013; опубл. 10.10.2013. Бюл. № 19.

Зібрання