Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 105977)
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, меланж, солодку речовину, ароматизатор. В якості солодкої речовини використовується мальтитол при
певному співвідношенні сировинних інгредієнтів.
Sponge cake mix for diabetics comprising wheat flour, melange, sweetening, flavoring. Maltitol is used as a sweet substance at a certain ratio of raw ingredients.
Опис
Ключові слова
бісквіт, цукровий діабет, цукрозамінник, солодка речовина, мальтітол, sponge cake, diabetes, sugar replacers, sweet substance, maltitol, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент на винахід № 105977 UA, МПК51 (2014.07) A21D 13/08. Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет / В.В. Дорохович, А.Г. Абрамова; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201301739; заяв. 10.10.2013; опубл. 10.07.2014. Бюл. № 13.