Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30151
Title: Шляхи підвищення виходу кристалічного цукру
Authors: Скорик, Костянтин Дмитрович
Keywords: оптимізація уварювання утфелів
сито центрифуг
пробілювання цукру
гранулометричний склад
заведення кристалів
massecuite boiling optimization
centrifugal sieve
sugar curing
granulometry
graining
Issue Date: 2001
Citation: Скорик, К. Д. Шляхи підвищення виходу кристалічного цукру / К. Д. Скорик // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва : матеріали семінару головних спеціалістів цукрових заводів, асоціацій та групових лабораторій, 3-5 квітня 2001 р. – Київ : 2001. – С. 123-125.
Abstract: Розглянуто заходи щодо оптимізації роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів. Приділена увага контролю роботи центрифуг, визначенню коефіцієнту нерівномірності кристалів, новим способам заведення кристалічних центрів при уварюванні утфелів. Показано, що ефективні форсунки для пробілювання цукру і автоматизовані системи оброблення утфелів в центрифугах суттєво підвищують вихід кристалічного цукру.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30151
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
graining.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.