Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30394
Title: Біологічне очищення стічних вод м’ясопереробної галузі
Authors: Ясінська, Валерія Олександрівна
Семенова, Олена Іванівна
Бублієнко, Наталія Олександрівна
Keywords: м’ясопереробна галузь
стічні води
біологічне очищення
biologicaltreatment
meatprocessing
sewage
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2019
Citation: Ясінська, В. О. Біологічне очищення стічних вод м’ясопереробної галузі / В. О. Ясінська, О. І. Семенова, Н. О. Бублієнко // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 7-8 листопада 2019 р. – Xарків : НФаУ, 2019. – Вип. 6. – С. 528–529.
Abstract: Наведена характеристика стічних вод м’ясопереробної галузі. Показано, що ці стоки належать до концентрованих. Запропоноване анаеробно-аеробне очищення стічних вод. Дана характеристика мікроорганізмів, які беруть участь в очищенні. Показана можливість отримання біогазу як альтернативного джерела енергії. The characteristics of the wastewater of the meat processing industry are given. It is shown that these drains are concentrated. Anaerobic-aerobic wastewater treatment is proposed. This is a characteristic of the microorganisms involved in the purification. The possibility of obtaining biogas as an alternative energy source is shown.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30394
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
451.pdf368.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.